4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim fiyati Batman

Web tasarım ücretleri bölgeden bölgeye hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu paylaşımda sizlere Osmaniye web tasarım ücretlerinden örnekler verecağim.

Türkiye'nin hemen hemen her il'inde bir web hizmet şirketine ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Osmaniye ve Osmaniye dışındaki şehirlerden en çok web dizayn fiyatları Osmaniye kelimesini sorgulatıyorlar. Firmaların tercihlerini Osmaniye firmalarından yana kullanmalarının en büyük sebebi Osmaniye tasarım firmalarının daha çok referansa sahip olmasıdır.

Her firma hizmet almak istediği tasarım ajansının daha önce büyük şirketlere hizmet vermiş olmasını ister. Bir firma ne kadar kaliteli referansa sahip ise bu işinde o kadar kaliteli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım ücreti Osmaniye

Osmaniye web tasarım ücretleri web tasarım firmalarının oldukça fazla olan bir iş olmasından ötürü birçok il'e göre daha uygun fiyatlıdır.

Osmaniye web tasarım fiyatları ne kadar?

Osmaniye web tasarım ücretleri istenilen kriterlere göre farklılık göstermekle birlikte aşağı yukarı ücretler şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki fiyatlar sıfırdan yapılacak özel web dizaynlar için geçerlidir. Ajansımızın fiyat politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarımları yukarıdaki gibi fiyatlandırılırken, hazır web tasarımları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayarak 1.000 tl'ye kadar farklılık gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital alışveriş sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı web sitemizden takip edebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Osmaniye , web site tasarımı Osmaniye , Osmaniye web hizmetleri, Osmaniye web paketleri, Osmaniye web hizmetleri

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder